gheata carbonica pret botosani


Folosind o cușcă de gheață a Chillistick, adăugați o esență la Gheata carbonica Botosani , va stimula vizual și aromatic prezentarea alimentelor.
Pachetele noastre încep de la 400 ron inclusiv livrare. Vă rugăm să ne contactați pentru a vă putea ajuta să vă organizați nunta perfectă și să vă oferim sfaturi pentru a se potrivi oricăror bugete.
Dacă ați vizionat vreodată emisiuni TV ca X-Factor sau Voice, veți fi văzut acest efect și vom folosi aceeași mașină pentru a vă face nunta uimitoare.
Unele alte companii disco vă oferă acest efect folosind o mașină de ceață ieftină cu gheață, care nu vă va da efectul pe care mașina îl oferă.
Gheata carbonica Botosani este dioxid de carbon solid, care este mai greu decât aerul, oferind astfel o pătură scăzută de ceață, care va uimi oaspeții dvs.
În plus, poate crea un impact uimitor, ca și cum ați fi dansat gheata carbonica nunta botosani pe nori pentru primul dvs. dans la nunta ta. Apoi, arata minunat ... mai ales impreuna cu un Floor Star Dance.
Dacă doriți să faceți valsul de mireasă într-un nor de ceață, atunci mașina de gheață uscată Nimbus va face treaba. Foarte ușor de manevrat.
.
Nunta de vis oferă efectul perfect de uscare a gheții (nor) pentru nunta dvs. sau evenimentul corporativ. Oferim o gamă de servicii și pachete care includ mașină de gheață uscată pick up și drop off servicii.
Ceremonia de nuntă și recepția dvs. sunt destinate să reprezinte una dintre cele mai fericite zile din povestea vieții dvs. și a soțului dumneavoastră.
Indiferent dacă plănuiți o nuntă de plajă sau o recepție într-o sală de mese cu tematică tradițională, o mașină de gheață uscată poate adăuga ambianță și atmosferă spectaculoase la recepția de nuntă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *